Bordenhangers en tegels ophangen

Als u een mooi bord heeft van bijvoorbeeld uw lievelingsservies, zelf beschilderd of cadeau gekregen wilt u die mooi ophangen. Ook tegeltjes, met een leuke spreuk, van een sportwedstrijd of iets anders komen het beste uit als ze mooi zijn opgehangen.
Als u een bord heeft die u graag aan de muur wilt ophangen kunt u een bordenhanger gebruiken. Hiermee kunt u uw bord stevig en veilig ophangen aan de muur.
Voor tegels en tegeltjes zijn er tegelophangsystemen verkrijgbaar waarmee uw tegel stevig aan de muur komt te hangen.

Zie hier een overzicht van alle bordenhangers

Als u een bord of tegel liever wilt neerzetten kunt u een tegelstandaard of bordenstandaard gebruiken.

Beschikbare bordenhangers:

bordenhanger, makkelijk borden ophangen

Verschillende schilderij ophangsystemen

Ook alle andere materialen om te presenteren, tegellijstjes, lijsten, frameboxen, servies (service) en schilderij ophangsystemen. Schilderijen ophangsystemen zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Groot en klein, met of zonder verlichting verkrijgbaar, maar ook die u als kabelgoot kunt gebruiken, voor bijvoorbeeld uw boxen. Deze kunt u ook prima aan dit systeem ophangen. Kortom met een schilderij ophangsysteem is meer te doen dan u denkt en het ziet er ook nog eens super mooi uit!

Schilderij ophangsysteem dealers van Artiteq, STAS, Newly en Nielsen

lijstenmaker, schilderijen inlijsten, ophangsystemen, Artiteq schilderij ophangsystemen, STAS schilderij ophangsystemen reclameborden, stoepborden, reclamesystemen, outdoorreclame, kliksystemen en meer artiteq ophangsysteem dealer, stas ophangsysteem dealer ophangsystemen voor lijsten, kunst, posters en foto's print foto's op canvas, tuincanvas, foto's op behang, foto deurstickers, vergrotingen, spandoeken en meer
Artiteq schilderij ophangsystemen STAS schilderij ophangsystemen newly ophangsystemen nielsen ophangsysteem