Bouw en renovatie

Als u binnenkort uw huis of kantoor gaat verbouwen of nieuw bouwen, is het handig om alvast na te denken over een ophangsysteem. Het heeft veel voordelen om alvast aan een ophangsysteem te denken. Een ophangsysteem in nieuwbouw zal u vele voordelen leveren.

Nooit meer nadenken over een ophangsysteem
Als u een ophangsysteem in nieuwbouw meteen in laat bouwen dan hoeft u zich later nooit meer zorgen te maken dat u geen kunstwerken op kunt hangen.

Een mooie afwerking
Als u uw ophangsysteem in laat bouwen als uw nieuwbouw in aanbouw is kan het systeem mooi verwerkt worden in het plafond of de muren. Zo ziet u bijna niets van uw ophangsysteem en zullen uw kunstwerken mooi tot zijn recht komen. De Art strip is hier een mooi voorbeeld van. Deze wordt in het plafond verwerkt waardoor deze bijna onzichtbaar is.

Ophangsysteem in nieuwbouw

Wij leveren verschillende soorten ophangsystemen voor onder andere huizen, kantoren, ziekenhuizen, musea en scholen. Wij kunnen u helpen de goede keuze te maken over welk ophangsysteem perfect bij uw project past. Verschillende projecten vragen om verschillende ophangsystemen.

  • Zorg

   STAS cliprail
   STAS minirail
   STAS cliprail max
   STAS u-rail

  • Onderwijs

   STAS cliprail
   STAS minirail
   STAS u-rail

  • Kantoren

   STAS u-rail
   STAS mini rail
   STAS cliprail max

  • Musea

   STAS j-rail
   STAS j-rail max

  • Hospitality

   STAS cliprail
   STAS minirail
   STAS u-rail

Uiteraard zijn voor alle sectoren ophangsystemen beschikbaar. Als u op zoek bent naar een geschikt ophangsysteem voor uw nieuwe huis, school of kantoor kijk dan in onze webshop.

ingebouwd ophangsysteem

Schilderij ophangsysteem dealers van Artiteq, STAS, Newly en Nielsen

lijstenmaker, schilderijen inlijsten, ophangsystemen, Artiteq schilderij ophangsystemen, STAS schilderij ophangsystemen reclameborden, stoepborden, reclamesystemen, outdoorreclame, kliksystemen en meer artiteq ophangsysteem dealer, stas ophangsysteem dealer ophangsystemen voor lijsten, kunst, posters en foto's print foto's op canvas, tuincanvas, foto's op behang, foto deurstickers, vergrotingen, spandoeken en meer
Artiteq schilderij ophangsystemen STAS schilderij ophangsystemen newly ophangsystemen nielsen ophangsysteem