Foto ophangsysteem

Als u op zoek bent naar een foto ophangsysteem dan is Display-it van Artiteq een goede keuze. Met dit foto ophangsysteem kunt u eindeloos variaties creëren voor een fotowand. Het systeem is simpel en er is altijd mogelijkheid om uit te breiden.

foto ophangsysteem
artiteq display it

Voordelen van een foto ophangsysteem

Door gebruik te maken van E-clips™ kunnen foto’s makkelijk aan elkaar gekoppeld worden. Ook van hoogte veranderen is geen enkel probleem. En alles zonder gebruik te maken van gereedschap! U hoeft alleen een kabel te bevestigen aan uw plafond en daarna bent u gereedschap vrij. U kunt Display-it ook combineren met een ander ophangsysteem.

display-it voordelen

Display-it Completo

Als u de grootste keuze wilt hebben en de meeste combinaties dan is Display-it Completo de perfecte keuze. Dit pakket bestaat uit drie all-in sets: A6, A4 en A3. Inclusief alles om deze pakketten te installeren: twee twisterkabels, vier wandmontagebusjes, acht E-clips en vier pluggen en schroeven.
foto ophangsysteem

Passe-partout sets

U kunt ook passe-partout sets kopen waarmee u uw foto’s met een mooie passe-partout eromheen op kunt hangen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Hiermee kunt u meer foto’s kwijt en ontstaat nog meer het idee van een collage. De kleur is wit en het papier zuurvrij. Ze zijn verpakt per twee stuks en de foto’s kunnen makkelijk verwisseld worden.
passe-partoutdisplay-it passe-partout

Schilderij ophangsysteem dealers van Artiteq, STAS, Newly en Nielsen

lijstenmaker, schilderijen inlijsten, ophangsystemen, Artiteq schilderij ophangsystemen, STAS schilderij ophangsystemen reclameborden, stoepborden, reclamesystemen, outdoorreclame, kliksystemen en meer artiteq ophangsysteem dealer, stas ophangsysteem dealer ophangsystemen voor lijsten, kunst, posters en foto's print foto's op canvas, tuincanvas, foto's op behang, foto deurstickers, vergrotingen, spandoeken en meer
Artiteq schilderij ophangsystemen STAS schilderij ophangsystemen newly ophangsystemen nielsen ophangsysteem