Kunst ophangen

Uw kunst ophangen is een goede beslissing als u uw kunstwerken het middelpunt van de kamer wilt laten zijn. Er zijn veel verschillende soorten ophangsystemen zodat kunst ophangen een gemakkelijke klus wordt.

Kunst ophangen met verschillende ophangsystemen

Wanneer u een schilderij heeft gekocht en deze op wilt hangen dan is het belangrijk om een goed ophangsysteem te kiezen. Wij hebben ophangsystemen die aan het plafond bevestigd worden waardoor deze bijna onzichtbaar zijn en kunst ophangen geen moeite kost. Naast de plafondsystemen hebben wij ook ophangsystemen om bijvoorbeeld tekeningen op te hangen of een collage te maken. Er is van alles mogelijk. Ook ophangsystemen speciaal voor foto’s zijn verkrijgbaar. Hiermee creĆ«ert u snel en makkelijk een mooie fotowand of fotocollage.

Hulp nodig?

Als u niet zeker bent welk ophangsysteem het beste werkt voor u kunt u ons altijd bellen of mailen voor advies. Onze medewerkers helpen u graag verder met een keuze maken.

kunst ophangen

Schilderij ophangsysteem dealers van Artiteq, STAS, Newly en Nielsen

lijstenmaker, schilderijen inlijsten, ophangsystemen, Artiteq schilderij ophangsystemen, STAS schilderij ophangsystemen reclameborden, stoepborden, reclamesystemen, outdoorreclame, kliksystemen en meer artiteq ophangsysteem dealer, stas ophangsysteem dealer ophangsystemen voor lijsten, kunst, posters en foto's print foto's op canvas, tuincanvas, foto's op behang, foto deurstickers, vergrotingen, spandoeken en meer
Artiteq schilderij ophangsystemen STAS schilderij ophangsystemen newly ophangsystemen nielsen ophangsysteem