Kunst ophangsysteem

STAS ophangsysteem schilderijen
Een kunst ophangsysteem is een goede manier om uw schilderijen, tekeningen, foto’s en andere kunst op te hangen. Met een kunst ophangsysteem bent u er zeker van dat uw kunst stevig en veilig aan de muur hangt.

De voordelen van een kunst ophangsysteem

Nooit meer boren
Om uw ophangsysteem op te hangen moet u eenmalig een paar kleine gaatjes maken die onzichtbaar zijn zodra de rails hangt. Zodra de rails hangt hoeft u nooit meer te boren. Het enige wat u hoeft te doen is de draden in de rails schuiven en klaar is kees.

Alles is makkelijk veranderbaar
Als u na een tijdje uw kunstwerk wilt veranderen is dit heel makkelijk. U hoeft alleen maar het kunstwerk op te tillen en een nieuwe op te hangen. Ook van hoogte veranderen is zo gebeurd. Het enige wat u moet doen is het haakje wat hoger of lager hangen. Dit alles kan makkelijk zonder gereedschap.

U kunt altijd uitbreiden
Met een kunst ophangsysteem kunt u makkelijk uitbreiden. Om een extra kunstwerk op te hangen hoeft u alleen maar een extra draad in de rails te schuiven, die op de goede hoogte in te stellen en u kunt uw schilderij of ander werk ophangen. Extra rails kan ook altijd toegevoegd worden.

voordelen van een kunst ophangsysteem

Schilderij ophangsysteem dealers van Artiteq, STAS, Newly en Nielsen

lijstenmaker, schilderijen inlijsten, ophangsystemen, Artiteq schilderij ophangsystemen, STAS schilderij ophangsystemen reclameborden, stoepborden, reclamesystemen, outdoorreclame, kliksystemen en meer artiteq ophangsysteem dealer, stas ophangsysteem dealer ophangsystemen voor lijsten, kunst, posters en foto's print foto's op canvas, tuincanvas, foto's op behang, foto deurstickers, vergrotingen, spandoeken en meer
Artiteq schilderij ophangsystemen STAS schilderij ophangsystemen newly ophangsystemen nielsen ophangsysteem